Testimonials

Ervaringen worden anoniem gedeeld omdat trajecten en consulten zeer persoonlijk kunnen zijn

Fijne sessie en een bevlogen therapeut

Ondernemer

Speciale ervaring, ik had zelf al langer interesse in energieën e.d. en dat maak het heel tof om zo’n sessie ook eens met anderen te doen. Het is bevrijdend en maakte mij weer een beetje wakker.

Art Design

Fijne ervaring, in het dagelijks leven ben ik erg gehaast en druk. Michaël heeft me wat dingen meegegeven om hier beter mee om te gaan en beter mijn rust te pakken

Fotografe

De ervaring heeft goed bevallen omdat ik ga wandelen of fietsen en ik kom tot rust en herleef Dank voor de ervaring die je me bezorgd hebt en doe zo verder Je gaat zeker er anderen mee helpen

Kwaliteitsmedewerker

Tijdens het consult heb ik een stukje angst losgelaten. Ook werd ik er weer aan herinnerd hoeveel het kan helpen om je aura op te zetten. Het was een fijn en vertrouwd consult.

Studente

Ik heb last van een lichte vorm van ADHD, maar nog een sterkere vorm van concentratie problemen en laat mij afleiden om dat de werkzaamheden te groot voor mij zijn en dan graag iets anders doe. D.m.v een simpele andere benadering, ben ik anders naar mijn werkzaamheden gaan kijken en mij bewust geworden dat het niet alleen in mijn gedachten veel tijd kost, maar dat dit ook daadwerkelijk zo is. Op deze manier heb ik mijn werk inzichtelijk gekregen en zie ik er niet meer tegen op. Top en Dank

Hypotheek & Pensioenadviseur

Ik ben naar Michaël gegaan omdat ik me geblokkeerd voelde en niet in mijn eigen kracht durfde te gaan staan. Michaël stelde de juiste vragen zodat we snel tot de kern van de angst konden komen. Daarna ging hij aan de slag met mijn aura: hij haalde weg wat me niet meer diende en voegde toe wat nodig was zodat er geen gat in mijn energieveld zou zijn. Ik merkte op dat ik dat ik veel stabieler begon te staan en de doorbloeding in mijn lichaam verbeterde. Het is nu een week geleden en mijn angst is echt weg! Niet alleen de angst om mezelf te zijn is weg, ook andere angsten zijn verdwenen…Ik voel me rustig, blij en kalm. Ik heb minder slaap nodig en voel me ook lichamelijk stukken beter! Dat had ik niet verwacht. Michaël maakt geen loze beloftes en stelt zeker niet teleur. Hij weet precies wat hij doet en weet een veilige omgeving te creëren waar hij je ontmoet op een nuchtere, aardse manier. Heeeel fijn!

Studente

Michaël heeft mij geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijk liep ik tegen een aantal dingen aan. Door middel van oefeningen kan ik hier nu veel beter mee omgaan. Michaël is empathisch, begrijpt zaken heel snel en voelt zelf heel goed aan. Ik kan Michaël absoluut aanbevelen.

Marketeer

Naar Michaël ben ik toegegaan met de vraag of hij mij naar aanleiding van zijn inzichten wat meer kon vertellen over mijn innerlijke onrust. Hij vertelde dat hij gewaar werd, dat mijn tweede chakra wat uit balans is en gaf ook concrete tips mbt hetgeen ik hieraan kan doen. Deze adviezen opgevolgd, bewuster gaan voelen wat deze onbalans mij wil vertellen en daarmee aan de slag gegaan.

Verpleegkundige

Na een tijd van spanningen in mijzelf, waar ik niet wist van waar deze kwamen, eens op de vrijblijvende vraag van Michaël ingegaan om op consult te komen. Tijdens de sessie kwamen er heel veel aspecten van mijn leven vrij, het waarom, het moeten, de redenen. Innerlijke knelpunten kwamen vrij waardoor de druk verzacht werd en de goede flow weer meer plaats had/heeft om te stromen. Ook achteraf kwamen/komen nieuwe inzichten die de goede flow versterken en mezelf zekerder doen voelen. En wat stroomt vanbinnen, straal je uit naar buiten! Dankjewel! Wel wil ik erbij vermelden, dat het ‘moeten’ voor mij persoonlijk achteraf na de inzichten, bleek van een andere persoon te komen. Wel ben ik dankbaar dat dit me gemaakt heeft tot de persoon wie ik vandaag de dag ben. Verrassend hoe ik nu ‘anders’ naar mensen kijk met wie ik opgegroeid ben en die nu in mijn omgeving aanwezig zijn.

Bed & Breakfast Eigenaar