Consult

Ontdekken wat een consult voor jou kan betekenen kan je het beste lezen in de ervaringen van andere deelnemers.

Een consult is zeer open en de vragen gaan de breedte in. Vragen zoals:

  • Hoe kan ik mij beter concentreren op mijn werk?
  • Ik ben op zoek naar een andere/nieuwe uitdaging in het leven maar weet niet wat.
  • Ik heb vaak last van de emoties en stemmingen van de mensen om mij heen, kan ik hier iets tegen doen?
  • Lange tijd heb ik pijn in mijn lichaam en ondanks dat ik veel onderzoeken ondergaan heb is de oorzaak nog steeds niet gevonden. Wat veroorzaakt deze pijn?
  • De laatste maanden heb ik weinig energie en zit ik niet zo lekker in mijn vel, hoe kom ik terug in balans?

Ondanks dat er allerlei vragen mogelijk zijn gaan we wel de diepte in tijdens een consult. Het is belangrijk om tot de essentie te komen en het vraagstuk bij de wortel beet te pakken zodat je verder kan groeien.

Ondersteuning nodig in je

Ervaringen van deelnemers

Ervaringen worden anoniem gedeeld omdat trajecten en consulten zeer persoonlijk kunnen zijn

Ik ben naar Michaël gegaan omdat ik me geblokkeerd voelde en niet in mijn eigen kracht durfde te gaan staan. Michaël stelde de juiste vragen zodat we snel tot de kern van de angst konden komen. Daarna ging hij aan de slag met mijn aura: hij haalde weg wat me niet meer diende en voegde toe wat nodig was zodat er geen gat in mijn energieveld zou zijn. Ik merkte op dat ik dat ik veel stabieler begon te staan en de doorbloeding in mijn lichaam verbeterde. Het is nu een week geleden en mijn angst is echt weg! Niet alleen de angst om mezelf te zijn is weg, ook andere angsten zijn verdwenen…Ik voel me rustig, blij en kalm. Ik heb minder slaap nodig en voel me ook lichamelijk stukken beter! Dat had ik niet verwacht. Michaël maakt geen loze beloftes en stelt zeker niet teleur. Hij weet precies wat hij doet en weet een veilige omgeving te creëren waar hij je ontmoet op een nuchtere, aardse manier. Heeeel fijn!

Studente

Michaël heeft mij geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijk liep ik tegen een aantal dingen aan. Door middel van oefeningen kan ik hier nu veel beter mee omgaan. Michaël is empathisch, begrijpt zaken heel snel en voelt zelf heel goed aan. Ik kan Michaël absoluut aanbevelen.

Marketeer

Naar Michaël ben ik toegegaan met de vraag of hij mij naar aanleiding van zijn inzichten wat meer kon vertellen over mijn innerlijke onrust. Hij vertelde dat hij gewaar werd, dat mijn tweede chakra wat uit balans is en gaf ook concrete tips mbt hetgeen ik hieraan kan doen. Deze adviezen opgevolgd, bewuster gaan voelen wat deze onbalans mij wil vertellen en daarmee aan de slag gegaan.

Verpleegkundige

Na een tijd van spanningen in mijzelf, waar ik niet wist van waar deze kwamen, eens op de vrijblijvende vraag van Michaël ingegaan om op consult te komen. Tijdens de sessie kwamen er heel veel aspecten van mijn leven vrij, het waarom, het moeten, de redenen. Innerlijke knelpunten kwamen vrij waardoor de druk verzacht werd en de goede flow weer meer plaats had/heeft om te stromen. Ook achteraf kwamen/komen nieuwe inzichten die de goede flow versterken en mezelf zekerder doen voelen. En wat stroomt vanbinnen, straal je uit naar buiten! Dankjewel! Wel wil ik erbij vermelden, dat het ‘moeten’ voor mij persoonlijk achteraf na de inzichten, bleek van een andere persoon te komen. Wel ben ik dankbaar dat dit me gemaakt heeft tot de persoon wie ik vandaag de dag ben. Verrassend hoe ik nu ‘anders’ naar mensen kijk met wie ik opgegroeid ben en die nu in mijn omgeving aanwezig zijn.

Bed & Breakfast Eigenaar