Groei Traject

Stilstaan is achteruitgaan, dat is omdat pauze niet bestaat.
Als we kijken naar de natuur dan groeit een boom of sterft deze. Alles is altijd in beweging ook al lijkt dat aan de buitenkant niet zo. 

Klaar voor je volgende

Dan ben je op de juiste plek

Welkom bij het Groei Traject. In dit traject gaan we een half jaar aan de slag met voorbereide modules en open consulten. Dat laatste omdat iedereen uniek is, zijn of haar eigen verleden heeft en verlangen voor de toekomst.

Het traject is 1 op 1 zodat je alle aandacht krijgt. Groepstrajecten zijn mogelijk op aanvraag.

Modules

Energetische Consulten

Tijdens het Groei Traject zijn er meerdere consulten. Het kan zijn dat je voor een bepaald stuk in je groei energetisch vastloopt. Om te groeien is het belangrijk dat je energie stroomt en niet geblokkeerd word. Energie is de voeding voor jouw groei.

Een consult draait helemaal om jou op dat huidige moment. Alles kan aan bod komen. In het consult kijken we naar de groeimogelijkheden.

Waarden

Wat vind jij belangrijk? Wat is voor jou van waarde? Wat is jouw DNA? We brengen jouw waarden in kaart zodat je weet wat voor jou belangrijk is.

Met dit inzicht kan je de juiste keuzes maken en de juiste patronen inrichten. Hecht je veel waarde aan vitaliteit? Dan is het niet de bedoeling om dit op te offeren door veel uren te draaien om je doel te bereiken. Er zijn meerdere wegen naar Rome  

Doelen

Wat wil je de komende periode bereiken? Met behulp van een bewezen succesformule definiëren we jouw doel(en) en maken een stappenplan om dit te bereiken.

Ook gaan we na welk levensgebied op dit moment de meeste aandacht mag ontvangen. Het kan zijn dat er een ander doel ontstaat dan je in gedachten had. De eindbestemming van jouw nieuwe hoofdstuk zal uit het hart komen en niet alleen uit de ratio.

Je zal jezelf niet moeten pushen om deze nieuwe bestemming te bereiken. Je wordt er vanzelf toe aangetrokken.

Kracht

Wat laat jouw vuur branden? En wat is de juiste brandstof hiervoor? We hebben allemaal een enorme potentie en hebben vaak maar een klein gedeelte van onze mogelijkheden gevoeld. 

Ons schoolsysteem heeft als doel om alles voldoende te hebben. In deze module kijken we alleen naar jouw sterkte, dat waar je goed in bent en waar je kracht ligt. 

Naast de inzichten krijg je handvaten mee om deze kracht in te zetten en subliem te maken. Op naar Meesterschap.

Volharding

Het is belangrijk om alles wat je geleerd hebt niet uit het oog te verliezen. Het “werk” gebeurd niet alleen tijdens de sessies. Sterker nog: de meeste activiteit is buiten de sessies.

Maar hoe zorg je ervoor dat je consequent aan de slag gaat? In deze module richten we patronen, rituelen en gewoontes in zodat jij elke dag aan de slag gaat met wat voor jouw het belangrijkste is.

Het is jouw doel en jij gaat dat doel bereiken.

Dit traject volgen?

Het begin is het meest belangrijke van het werk

~Plato

Ervaringen van deelnemers

Ervaringen worden anoniem gedeeld omdat trajecten en consulten zeer persoonlijk kunnen zijn

Ik ben naar Michaël gegaan omdat ik me geblokkeerd voelde en niet in mijn eigen kracht durfde te gaan staan. Michaël stelde de juiste vragen zodat we snel tot de kern van de angst konden komen. Daarna ging hij aan de slag met mijn aura: hij haalde weg wat me niet meer diende en voegde toe wat nodig was zodat er geen gat in mijn energieveld zou zijn. Ik merkte op dat ik dat ik veel stabieler begon te staan en de doorbloeding in mijn lichaam verbeterde. Het is nu een week geleden en mijn angst is echt weg! Niet alleen de angst om mezelf te zijn is weg, ook andere angsten zijn verdwenen…Ik voel me rustig, blij en kalm. Ik heb minder slaap nodig en voel me ook lichamelijk stukken beter! Dat had ik niet verwacht. Michaël maakt geen loze beloftes en stelt zeker niet teleur. Hij weet precies wat hij doet en weet een veilige omgeving te creëren waar hij je ontmoet op een nuchtere, aardse manier. Heeeel fijn!

Studente

Michaël heeft mij geholpen bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijk liep ik tegen een aantal dingen aan. Door middel van oefeningen kan ik hier nu veel beter mee omgaan. Michaël is empathisch, begrijpt zaken heel snel en voelt zelf heel goed aan. Ik kan Michaël absoluut aanbevelen.

Marketeer

Naar Michaël ben ik toegegaan met de vraag of hij mij naar aanleiding van zijn inzichten wat meer kon vertellen over mijn innerlijke onrust. Hij vertelde dat hij gewaar werd, dat mijn tweede chakra wat uit balans is en gaf ook concrete tips mbt hetgeen ik hieraan kan doen. Deze adviezen opgevolgd, bewuster gaan voelen wat deze onbalans mij wil vertellen en daarmee aan de slag gegaan.

Verpleegkundige

Na een tijd van spanningen in mijzelf, waar ik niet wist van waar deze kwamen, eens op de vrijblijvende vraag van Michaël ingegaan om op consult te komen. Tijdens de sessie kwamen er heel veel aspecten van mijn leven vrij, het waarom, het moeten, de redenen. Innerlijke knelpunten kwamen vrij waardoor de druk verzacht werd en de goede flow weer meer plaats had/heeft om te stromen. Ook achteraf kwamen/komen nieuwe inzichten die de goede flow versterken en mezelf zekerder doen voelen. En wat stroomt vanbinnen, straal je uit naar buiten! Dankjewel! Wel wil ik erbij vermelden, dat het ‘moeten’ voor mij persoonlijk achteraf na de inzichten, bleek van een andere persoon te komen. Wel ben ik dankbaar dat dit me gemaakt heeft tot de persoon wie ik vandaag de dag ben. Verrassend hoe ik nu ‘anders’ naar mensen kijk met wie ik opgegroeid ben en die nu in mijn omgeving aanwezig zijn.

Bed & Breakfast Eigenaar

Wie is Michaël de Windt?

Een ondernemer met een zeer sterk verlangen voor persoonlijke groei en ont-wikkeling. Geboren op 19 april 1985 en in zijn 20er jaren ont-dekt dat hij deze rijkdom wilt delen met anderen.
“Succes zonder voldoening is het ultieme falen.”

Het geeft mij enorme voldoening om anderen te zien stralen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. 

In mijn dagelijks leven onderneem ik met meerdere bedrijven sinds mijn 16e, heb een fantastische relatie, ben ik energetisch therapeut afgestudeerd aan de Leonardushoeve te Belfeld en geniet ik met volle teugen van het leven, familie, vrienden, mijn hond Jai, muziek en sport.

Veel gestelde vragen

Hoe lang duurt het Groei Traject?

6 maanden. Je bent vrij om te stoppen wanneer je wilt en vrij om aan te vullen met extra consulten en/of het Focus Traject. Wil je het maximale uit je groei halen? Dan is het aanbevolen om het hele traject af te ronden. De sessies zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Wanneer zijn de sessies?

We hebben allemaal een flexibele agenda. Daarom worden de sessies elke keer los ingepland zodat je voldoende ruimte hebt om met jouw groei aan de slag te gaan.

Waar volg ik dit traject?

Het traject kan op locatie en online gevolgd worden. De voorkeur heeft fysiek op locatie. Zeker voor de energetische consulten. Eventuele blokkades worden alleen in fysiek contact getransformeerd. De locatie zelf kan overlegd worden.

Wat levert dit traject op?

De beste investering die je kan doen is in jezelf. Dit neem je je hele leven mee en zal je altijd terugverdienen. De groei zal terug reflecteren in ieder aspect van je leven. Of dit nou vrijheid van angst is of meer financiën.