Wie is Michaël de Windt?

Een ondernemer met een zeer sterk verlangen voor persoonlijke groei en ont-wikkeling. Geboren op 19 april 1985 en in zijn 20er jaren ont-dekt dat hij deze rijkdom wilt delen met anderen.
Zoals Tony Robbins zegt: “Succes zonder voldoening is het ultieme falen.”

Het geeft mij enorme voldoening om anderen te zien stralen op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. 

Na een seminar van Tony Robbins in Londen mocht ik mijn verlangen ont-dekken. Ik wilde meer reizen, in de 12 maanden daarna zat ik 15 keer in het vliegtuig..

Ook het boek Think & Grow Rich kwam tijdens dit seminar weer op mijn pad en besloot om nu echt aan de slag te gaan met dit boek en dit in een groep en niet meer alleen zonder feedback. Niet lezen maar bestuderen.

Tijdens dit proces kwam een verlangen naar boven, deze keer heel materieel, een verlangen naar welvaart: een nieuwe laptop, een afbetaling afronden, een nieuwe mountainbike als gezonde uitlaatklep, een vliegreis maken met mijn ouders en als kers op de taart een nieuwe auto. 

Leegte

Het klinkt misschien gek maar na die kers op de taart voelde ik een leegte. Het is een fantastische auto begrijp me niet verkeerd😊 maar ik had de innerlijke vraag: “Ok en nu…? Gaan we ons hele leven materiaal achterna?” Nee want dat geeft geen voldoening, wel luxe en dat is prima.

Het was tijd om een nieuw verlangen te realiseren, maar deze keer vanuit het diepste van mijn hart: Mensen coachen om hun verlangen te ontdekken en te bereiken!

In mijn dagelijks leven onderneem ik met meerdere bedrijven sinds mijn 16e, heb een fantastische relatie, ben ik energetisch therapeut afgestudeerd aan de Leonardushoeve te Belfeld en geniet ik met volle teugen van het leven, familie, vrienden, mijn hond Jai, muziek en sport.

Vallen en opstaan

Uiteraard gaat mijn leven zoals het leven gaat, up and down. Dus met vallen en opstaan heb ik bovenstaande bereikt. 

Vallen en opstaan is fantastisch. Het is enorm enorm leerzaam en het elke keer weer opstaan zorgt voor een getrainde mindset.

Volharding: De niet aflatende inspanning die nodig is om vertrouwen op te wekken

~Napoleon Hill

Werken aan jezelf, groeien en bijdragen is naar mijn mening één van de geweldigste dingen die er zijn. Echte voldoening zit en voel je vanbinnen. Daar is soms het nodige graafwerk voor nodig of een andere metafoor het pellen van de uit om tot de kern te komen, maar die heelheid, volle kern die heeft iedereen.

Ik heb een enorme passie om mensen hierin te ondersteunen.

Wil jij vrijblijvend ontdekken wat de mogelijkheden zijn?