Focus Traject

Je weet wat je verlangt alleen hoe zet je dat verlangen nu neer? Hoe onderneem je iedere dag de consequente actie die nodig is?

In de 18 jaar dat ik onderneem heb ik de nodige effectieve methodieken ontdekt en eigen gemaakt.

Klaar om jouw verlangen

Dan ben je op de juiste plek

Welkom bij het Focus Traject. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden en kan meteen aan de slag met een boost aan kennis en ervaring.

Na het Groei Traject waar je jouw verlangen ontdekt en laat branden is het tijd voor actie. Effectieve actie naar een uitgekristalliseerde bestemming.

Het traject is 1 op 1 zodat je alle aandacht krijgt. Groepstrajecten zijn mogelijk op aanvraag.

Verwar beweging nooit met vooruitgang.
Want je kan rondrennen zonder ergens te komen.

~Denzel Washington

Modules

Strategie & Task Management

Hoe ga je te werk? Wat is jouw strategie? Leer hoe je het beste met je tijd kan omgaan en hoe je nieuwe ideeën onthoud maar ze je toch niet afleiden op dit moment.

Hoe kan je Massive Action inzetten om bergen werk te verzetten ne hoe bereid je dit voor?

In deze module voeg je software tools toe aan je gereedschapskist om jouw reis makkelijker te maken. Zo leer je ook een methodiek en aanpak die er bijvoorbeeld voor heeft gezorgd dat we nu geld uit de muur kunnen halen.

Laserscherpe doelen

Hoe ga je straks van A naar B en daarna C? Is er een weg van A naar D zodat je tijd bespaard?

Om een bestemming te bereiken dien je een routekaart te hebben. In deze module zetten we jouw navigatiesysteem op zodat je weet van welke plek naar welke plek je mag gaan om je doel te bereiken. Uiteraard kan door nieuwe inzichten de reis aangepast worden.

De doelen zijn meetbaar en worden per week, maand en jaar opgesteld. Deze doelen geven richting aan jouw reis en zorgen dat je op je bestemming arriveert.

Focus

Vandaag de dag bestaan er duizenden manier om jezelf te laten afleiden. Zeker als je creatief (lees dingen creëert) werk doet en al helemaal als dit op je laptop is. 

Als hoogsensitieve persoon is dit nog uitdagender. Daarom heb ik in de afgelopen jaren methodes geleerd om wel de focus te behouden.

Focus is enorm belangrijk als jij jouw doel wilt realiseren en dat leer je in deze module. Een klein voorproefje lees je in het artikel Concentratieproblemen.

Mastermind

1+1=3, dat is het resultaat wanneer je je omringt met gelijkgestemden en mentoren. Het is zeer belangrijk om dit te doen. Ten eerste zorgt het ervoor dat je je blik verbreed, ten tweede voel je je verantwoordelijk om actie te ondernemen. We werken altijd harder wanneer er een deadline is waarop iemand anders ons kan wijzen.

De groepssynergie zorgt voor een extra onzichtbare persoon in meetings, een extra creatieve energie.

Hoe zet je een Mastermind op en hoe zorg je voor de juiste personen? Dat is wat je in deze module leert.

Opschalen

Heerlijk! Je bent nu enkele maanden aan de slag. Het gaat goed en je haalt je doelen, je blijft geconcentreerd en het geeft je energie.

Fijn! Maar hoe kan in dezelfde tijd de snelheid en kwaliteit omhoog? 

In deze module leer je hoe je opschaalt, operationeel werk goed kan uitbesteden, hoe je meer mensen bereikt en je netwerk vergroot.

Het zogenaamde sneeuwbal effect.

Dit traject volgen?

Concentreer al je gedachten op het werk wat gedaan moet worden.
De stralen van de zon vatten geen vlam als ze niet in focus gebracht worden.